PARGOLF Academy

PARGOLF - Academy

De Golf Academy is er voor elk lid van PARGOLF! PARGOLF verzamelt en categoriseert tips van Pro,s en andere specialisten, we selecteren tevens de beste video's in GolfTube. Kies uw favoriete GolfTubes en tips en leer er van. Verbeter uw spel met uw eigen statistieken, test resultaten en upload uw eigen filmpjes of foto’s. U kunt deze ook delen met uw relaties, collega’s of Pro !

 

Mijn GOLF  (alleen voor leden)

In 'Mijn GOLF(+)' bouwt u een overzicht op van al uw prestaties, favoriete filmpjes, uw GolfTubes, testjes, tips van uw golfpro en uw scorecards. Zo houdt u goed in de gaten of u vooruit gaat.

Updates

PARGOLF en uw golfpro,s willen u verbeteren. Zodra er nieuwe aandachtspunten zijn kunt u die onder 'updates' vinden.Plus een verzameling van alle nieuwe items in uw listview.

 

Circles of Golf

Deze golfmethode biedt houvast voor elk onderdeel van het spel. Op simpele wijze worden de basiselementen weergegeven. Korte filmpjes of illustraties maken het nog duidelijker. Ook zijn er VIP Pro's actief die over hun vakgebied tips  en ervaringen delen.

 

PARcourse

Uw stappenplan. Op welk niveau golft u nu eigenlijk, en welk parcours legt u af naar uw uiteindelijke doel ? Het wordt duidelijk wat u moet kunnen en hoe u dit kunt bereiken. Veel lesstructuren zijn vergelijkbaar met PARcourse. Door de samenwerking met lesagenda. De actieve golfpro's kunnen een cursus per niveau aanmelden waarop u zich kunt inschrijven.

GolfTube

In GolfTube staan geselecteerde waardevolle filmpjes die helpen om een betere golfer te worden. Van algemene informatie tot een specifieke techniek. De professional kan zijn eigen films uploaden om zijn visie te tonen en zelf kunt u filmpjes uploaden van uw slagen om de voortgang te kunnen zien.

 

PARGOLF testen

Een andere manier om uw voortgang te meten is het doen van testjes. U kunt eenvoudige testjes doen en uw scores bijhouden in het systeem. Doe het regelmatig om uw niveau per onderdeel te testen. Zo kunt u gericht gaan trainen op het onderdeel waar de meeste winst te halen is.

 

Pro Tips

Wekelijks worden er diverse tips gegeven door Professionals. Ook uw professional kan er tussen staan. Tips van putten tot swingen en van tee tot green! Doet u uw voordeel mee!

 

MyScorecard

Zonder score heeft u geen spel en kunt u ook geen doel stellen. Na elke ronde houdt u uw scores bij in MyScorecard. U kunt ook een analysekaart invullen om meerdere statistieken te verkrijgen. Na een aantal rondes heeft een mooi overzicht!