PARGOLF

 - Pro & Play - Wat zou u ervan vinden om door een klant uitgenodigd te worden om te spelen op een Top baan incl. Pro!

 - Joost Luiten wint het KLM Open in Zandvoort. Het is geen nieuws meer, maar het feit dat hij nu 1 miljoen euro verdiend heeft en daardoor 11e van europa staat, maakt hem een topper! Een top 10 plaats is zelfs binnen handbereik.

 - De afgelopen weken viel het me op dat tijdens grote tour wedstrijden ook toppers nog een triple bogey scoren. Kuchar stond in het USPGA Championships bovenin het leaderboard met kans op een overwinning.

 - Hoe kan je een toernooi winnen met 6 slagen achterstand en 20 mensen gelijk/voor je na dag 3!

 - Statistieken zijn handig om te kennen bijvoorbeeld bij het maken van bepaalde keuzes in coursemanagement! Bv pak ik een driver uit de tas als ik 50% kans heb om op de fairway te komen?!

 - Met een stok van 1 meter met een klein slagvlak en een balletje van ruim 4cm groot moet je bepaalde afstanden vrij nauwkeurig kunnen overbruggen!

 - Joost Luiten is goed bezig! JL verdiende ruim 173.000 euro met zijn tweede plek in Kildare, waar hij zondag aan de slotronde begon als leider, maar zag de Engelsman Paul Casey toch nog langszij komen.


 - 24-6-13 - Joost Luiten en Robert Jan Derksen zijn gedeeld 10e geworden in het BMW International. Een top prestatie van beide heren van - 13! Ernie Els won het toernooi met -18 en Thomas Bjorn werd 2e met -17.

 - Justin Rose is de nieuwe US Open kampioen met een score van +1. Dit geeft aan dat het een moeilijke baan was om te spelen. De scores werden dit keer bepaald door de missers, zoals dat bij veel amateurs ook is.

 - Het Major US Open 2013 op Merion Golf Club begint bijzonder. 2 leiders staan op -1. De cut lag op +7. Dat zijn de beste +- 60 spelers. De andere helft had dus meer slagen nodig om 2 rondes te voltooien. De baan (PAR 70) is dus erg moeilijk.

 - Gaat Luiten de meest succelvolle Nederlandse golfer worden? of is hij dat al ;-)

 -  

 - Beinvloedt weersvoorspellingen jouw drive om te gaan golfen op korte termijn?


 - PGA TOUR http://www.pgatour.com/leaderboard.html   EUROPEAN TOUR (Ranking)

 - De eerste golfclub managers hebben zich aangemeld om hun 'eigen' club pagina in PARGOLF te beheren. www.pargolf.nl/public/webform/pargolf-contact-formulier .

 - De G4 TOUR wordt gerganiseerd door het nieuwe Nederlandse golfmerk: G4.

 - PARGOLF online netwerk - on course event promotions.

 - De nr 1 van de wereld, Tiger Woods, wint zijn 4e toernooi van het jaar!

Pagina's