PARGOLF is een online golf netwerk. Wij zorgen voor publiciteit om een groot netwerk van golfers te krijgen. Hoe meer golfers hoe meer vreugd. Pro’s Clubs en bedrijven kunnen hun relaties uitnodigen en alle tools aanbieden. Wij zullen voor publiciteit zorgen maar ook u kunt bijdrage leveren.

 

Spelers - Uiteraard kunt u uw golfmaatjes uitnodigen, maar ook kijken welke golfer in de buurt is. Wie speelt er nog meer op uw club of wie lest er nog meer bij uw pro. Het mooie is dat u iedereen kunt uitnodigen en uitdagen voor een rondje golf. Enjoy!

 

Golfclubs - Natuurlijk heeft u leden. Die wilt u tevreden houden. Biedt iets extras en zorg dat uw leden actief worden. Door ze uit te nodigen zitten uw leden in uw Club community. Via uw clubleden kunnen andere golfers uit de regio ook uitnodigen. Een potentiële markt ligt voor u klaar om bij u een tee time te boeken. Slim bezig!

 

Professionals - Uw lesboek voller krijgen? Waarom is die leeg? Wat moet ik doen?  Iets extra’s bieden, klanten samenbrengen en informeren over uw cursussen. Begin bij uw bestaande klanten en hou ze actief met golf bezig. U kunt ze niet elke week een nieuwsbrief sturen maar wel elke week een tip geven of een video uploaden. Doen!

 

Bedrijven - De beste ondernemers delen om te groeien. Tevens breiden ze hun netwerk uit en zijn actief bezig met netwerken. PARGOLF is een nieuwe dimensie. Golf is een prachtige sport met vele mogelijkheden om actief met relaties aan de gang te gaan. Succes!

 

Golfshops, Reisburo’s, D-clubs, golfmerken, media.. u bent allemaal welkom. We vinden het een uitdaging om u te verleiden tot het aanbieden van een exclusieve deal voor onze PARGOLF leden. Join us!