PARGOLF blijft in ontwikkeling! We breiden ons netwerk en samenwerkingen uit. Het platform zal blijven ontwikkelen om spelers nog makkelijker met elkaar te kunnen verbinden of nog meer Golfclubs te enthousiasmeren om hun profiel te verbeteren en evenementen te organiseren. Per regio zullen steeds meer bedrijven zich inschrijven en een community vormen. Uiteraard zijn we bezig om een mooie App te maken.

 

MyPARGOLF

MyPARGOLF is uw menu en staat altijd links in beeld. Daarin staat uw 'Mijn Golf' en heeft u een overzicht van al uw prestaties, favoriete filmpjes en tips van uw golfprofessional. Zo houdt u goed in de gaten of u vooruit gaat. Maar ook uw berichten, netwerk, agenda en profiel kunt u hier bijhouden.

 

 

PARGOLF Academy

De Golf Academy is er voor elke PARGOLF'er! PARGOLF verzamelt en categoriseert tips van uw professional, andere specialisten en we selecteren de beste video's in GolfTube. Kies uw favoriete GolfTubes en tips en leer er van. Verbeter uw spel met uw eigen statistieken, test resultaten en upload uw eigen filmpjes of foto’s. U kunt deze ook delen met uw relaties, collega’s of professional!

 

 

Circles of Golf

Dit systeem biedt houvast voor elk onderdeel van het spel. Op simpele wijze worden de basiselementen weergegeven. Korte filmpjes of illustraties maken het nog duidelijker. Ook zijn er VIP’s  actief die over hun vakgebied tips  en ervaringen delen.

 

 

PARcours(e)

Op welk niveau golft u nu eigenlijk en welk parcours legt u af naar uw uiteindelijke doel. Het wordt duidelijk wat u moet kunnen en hoe u dit kunt bereiken. Veel lesstructuren zijn vergelijkbaar met PARcours. De actieve professionals kunnen een cursus per niveau aanmelden waarop u zich kunt inschrijven.

 

 

GolfTube

In GolfTube staan geselecteerde waardevolle filmpjes die helpen om een betere golfer te worden. Van algemene informatie tot een specifieke techniek. De professional kan zijn eigen films uploaden om zijn visie te tonen en zelf kunt u filmpjes uploaden van uw slagen om de voortgang te kunnen zien.

 

 

Golftest

Een andere manier om uw voortgang te meten is het doen van testjes. U kunt eenvoudige testjes doen en uw scores bijhouden in het systeem. Doe het regelmatig om uw niveau per onderdeel te testen. Zo kunt u gericht gaan trainen op het onderdeel waar de meeste winst te halen is.

 

 

PRO Tips

Wekelijks worden er diverse tips gegeven door Professionals. Ook uw professional kan er tussen staan. Tips van putten tot swingen en van tee tot green! Doe er uw voordeel mee!

 

 

MyScorecard

Zonder score heeft u geen spel en kunt u ook geen doel stellen. Na elk spel houdt u uw scores bij in MyScorecard (ook op een par 3). Na een periode analyseert het systeem uw score en krijgt u feedback over uw voortgang. U krijgt zelfs tips voor een bepaald onderdeel.

 

 

OnlineTeeTimes

Op 30 banen kunt u online uw TeeTimes regelen. Bekijk speeltijden en reserveer. Heeft u een afspraak met vrienden kunnen maken via PARGOLF, dan kunt u direct voor alle deelnemers reserveren. Let op de voorwaarden die clubs hanteren omtrent het speelniveau. Wij maken gebruik van een bestaand reserveringsmodule. U dient zich eerst ook hier aan te melden.

 

 

Golf lesagenda

Professionals zijn met hun online agenda aangesloten. U kunt ze via het systeem inboeken om uw techniek te verbeteren. Daarnaast kunt u zien of uw pro een geschikte cursus voor u heeft.

 

 

Bedrijfslidmaatschap

Bedrijven of enthousiaste ondernemers kunnen een community oprichten. U kunt bestaande relaties uitnodigen of PARGOLF leden kunnen zich ook aan uw community verbinden. De community leden kunnen met elkaar afspreken, gezamelijk een cursus volgen of oefenen op een club in de buurt. Ook is er de mogelijkheid om eenvoudig een wedstrijd te organiseren.

 

 

Golf netwerk

Golf is een bindmiddel als het gaat om netwerken. Beleef met vrienden en/of klanten een nieuwe dimensie. Verbind uzelf met anderen. Het social media principe is duidelijk. Nu is het er voor ook voor uw hobby.

 

 

Events

Groepen kunnen zelf events organiseren met onze module. Metname clubs en professionals hebben de mogelijkheid hun events (automatisch) te promoten. U kunt zich daarvoor inschrijven en uzelf verbinden, verbeteren of uitdagen.

 

 

Invite

Makkelijk in contact komen met andere golfers begint online, maar de 'strijd' komt pas on-course. Maak eenvoudig een afspraak en daag iemand uit.

 

 

Nieuws

Blijf up-to-date! Niet alleen over de voortgang van PARGOLF, maar we houden u ook op de hoogte van het meest uiteenlopende golfnieuwtjes.

 

 

Challenge

De uitdaging! Heeft u altijd al tegen iemand willen spelen? Schrijf u dan in bij een ladderbord (zomer 2013) of spreek met iemand af maar ga de uitdaging aan.